x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat însoțit de un copil a fost reținut deoarece a amenințat de mai multe ori că se sinucide

Un bărbat însoțit de un copil a fost reținut deoarece a amenințat de mai multe ori că se sinucide

de Redacția Jurnalul    |    25 Aug 2023   •   19:01
Un bărbat însoțit de un copil a fost reținut deoarece a amenințat de mai multe ori că se sinucide

Un bărbat care era însoțit de fata sa în vârstă de 4 ani, a fost reținut de polițiști deoarece a amenințat de mai multe ori că se sinucide. Incidentele au avut loc vineri într-o localitate din județul Argeș.

Vineri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați, prin serviciul 112, cu privire la faptul că, un bărbat din localitatea Godeni s-a urcat pe un siloz, împreună cu fiica sa, de 4 ani și a amenințat că se sinucide.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale și un negociator.

La scurt timp, bărbatul în vârstă de 44 de ani a coborât de pe siloz și s-a deplasat pe marginea unui lac, continuând să amenințe cu sinuciderea. Acolo, el a fost convins, de o persoană cunoscută, să meargă acasă. După puțin timp, bărbatul s-a răzgândit și a amenințat din nou cu sinuciderea.

La final, luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni au reușit să-l imobilizeze și să salveze copilul. Bărbatul nu a fost rănit și, după ce a fost verificat de o echipă medicală, a fost dus la sediul Poliției pentru audieri.

Anchetatorii au sesizat Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: suicid bărbat copil