x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Sute de metri cubi de gorun şi stejar au fost confiscaţi de la o firmă de prelucrare a lemnului din judeţul Neamţ

Sute de metri cubi de gorun şi stejar au fost confiscaţi de la o firmă de prelucrare a lemnului din judeţul Neamţ

28 Oct 2015   •   16:19
Sute de metri cubi de gorun şi stejar au fost confiscaţi de la o firmă de prelucrare a lemnului din judeţul Neamţ
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Poliţiştii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Neamţ au dispus confiscarea a peste 267 de metri cubi de lemn de la administratorul unei societăţi de profil din comuna Grumăzeşti.

Subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ a declarat, miercuri, că, în urma verificărilor poliţiştilor, s-a constatat că întreaga cantitate de lemn a fost recepţionată de agentul economic fără documente.

'În perioada 23 aprilie - 17 septembrie 2015, administratorul firmei a primit în depozit circa 267 metri cubi de material lemnos de esenţă brad, gorun şi stejar fără a avea documentele de însoţire pentru lemnul recepţionat. Prin urmare s-a dispus confiscarea întregii cantităţi de lemn în valoare de aproximativ 70 000 lei şi aplicarea unei amenzi în valoare de 10 000 lei', a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Anchetatorii au extins cercetările faţă de administratorul societăţii pe care îl bănuiesc de săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, activitate care este în curs de documentare la nivelul Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Neamţ.

×