x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un tânăr de 18 ani, băut și fără permis, a lovit cu mașina mortal o femeie

Un tânăr de 18 ani, băut și fără permis, a lovit cu mașina mortal o femeie

de Redacția Jurnalul    |    19 Mar 2024   •   19:45
Un tânăr de 18 ani, băut și fără permis, a lovit cu mașina mortal o femeie

Un tânăr de 18 ani, băut și fără permis, a lovit mortal, luni seara, o femeie de 69 de ani. Tânărul a părăsit locul accidentului și a fost prins de polițiștii din Harghita după o urmărire de aproximativ 3 kilometri.

IPJ Harghita anunță că Poliția orașului Cristuru Secuiesc a fost sesizată, luni seara, despre faptul că o femeie a fost lovită de un autoturism care se deplasa din direcția Cristuru Secuiesc-Secuieni.

Din primele cercetări ale polițiștilor a reieșit faptul că un tânăr în vârstă de 18 ani, din Secuieni, ar fi pierdut controlul volanului, pătrunzând pe trotuar, unde a lovit victima, o femeie în vârstă de 69 de ani, din Cristuru Secuiesc. În urma impactului, femeia a suferit leziuni grave, iar echipajul de ambulanță ajuns la fața locului a constatat decesul acesteia.

Tânărul a părăsit locul accidentului la volanul autoturismului, însă polițiștii au reușit prinderea sa după aproximativ 3 km de urmărire. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o alcoolemie de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea sub influența băuturilor alcoolice, părăsirea locului accidentului și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere, iar miercuri va fi condus în fața Instanței de Judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: tanar baut mortal