x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tânăr împuşcat de poliţişti, după ce a încercat să spargă un baraj al agenților

Tânăr împuşcat de poliţişti, după ce a încercat să spargă un baraj al agenților

de Redacția Jurnalul    |    21 Apr 2024   •   09:40
Tânăr împuşcat de poliţişti, după ce a încercat să spargă un baraj al agenților

Un tânăr de 25 de ani a ajuns de urgenţă la spital după ce a fost împuşcat de poliţişti. Aflat la volanului unui microbuz acesta nu a răspuns la semnalele agenţilor şi a încerat să spargă un baraj al Poliţiei. Agenţii au tras mai multe focuri de armă, iar două dintre gloanţe l-au nimerit pe şofer.

Urmărirea cu focuri de armă s-a produs, noaptea trecută, pe drumul dintre Dorohoi şi Botoşani, în zona localităţii Văculeşti din judeţul Botoşani, acolo unde tânărul de 25 de ani a refuzat să tragă pe dreapta la solicitarea poliţiştilor şi apoi a încercat să spargă un baraj al Poliţiei, notează jurnaliştii de la Monitorul de Botoşani.

Şoferul, domiciliat în judeţul Suceava, se afla singur în maşină atunci când a încercat să fugă de poliţişti, însă, potrivit unor surse, înainte ca poliţiştii să îl identifice în trafic, ar fi fost însoţit de alte două maşini în care se aflau mai multe persoane şi care au dispărut după ce agenţii au început să tragă cu armele din dotare.

Pentru a-l opri pe tânărul de 25 de ani, agenţii au tras mai multe focuri de armă, atât în plan vertical, cât şi în direcţia maşinii, iar două dintre gloanţe l-au nimerit.

Şoferul a fost transportat la Urgenţe, de unde a fost dus direct în sala de operaţii.

"Pacientul prezenta două plăgi prin împuşcare, fără leziuni de ieşire a gloanţelor. O plagă în zona omoplatului stâng, iar a doua în zona bazei hemitorace drept. A fost stabilizat în serviciul de Urgenţe şi ulterior dus direct în sala de operaţii”, a precizat un medic din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă pentru jurnaliştii de la Monitorul de Botoşani.

În maşina condusă de tânăr, poliţiştii nu au găsit nimic, astfel că o anchetă a fost deschisă pentru a se stabili motivul pentru care şoferul a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sursa: Antena3/CNN

×
Subiecte în articol: impuscat politisti