x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un tânăr a pulverizat spray lacrimogen spre o fată, după ce a amenințat-o, alături de un prieten

Un tânăr a pulverizat spray lacrimogen spre o fată, după ce a amenințat-o, alături de un prieten

de Redacția Jurnalul    |    23 Oct 2023   •   20:35
Un tânăr a pulverizat spray lacrimogen spre o fată, după ce a amenințat-o, alături de un prieten

Un tânăr a pulverizat spray lacrimogen spre o fată de 18 ani, în Cluj-Napoca, după ce a amenințat-o, alături de un prieten. Unul dintre ei este cercetat și pentru că l-a amenințat pe celălalt din cauza declarațiilor date la poliție.

Polițiștii clujeni au reținut, luni, pentru 24 de ore, un tânăr de 20 de ani, cercetat pentru amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și răzbunare pentru ajutorul dat justiției.

Cercetările au început în urmă cu câteva zile, anunță IPJ Cluj, față de doi tineri de 20 de ani, după ce unul dintre aceștia ar fi amenințat cu acte de violență o tânără de 18 ani, iar ulterior, cel de-al doilea, ar fi pulverizat cu spray lacrimogen în direcția acesteia.

A doua zi, cei doi tineri au fost identificați, au fost duși la poliție pentru continuarea anchetei, fiind întocmit un dosar penal pentru amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Luni a fost completat probatoriul, fiind dispusă extinderea urmăririi penale pentru răzbunare pentru ajutorul dat justiției, față de unul dintre tineri.

Polițiștii au dispus reținerea acestuia, în contextul în care, pe 20 octombrie, în timpul unei discuții telefonice-video, ar fi adresat „afirmații intimidante și amenințări cu acte de violență celuilalt tânăr, ca urmare a declarațiilor date de acesta din urmă în fața organelor de urmărire penală”.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: tanar retinere