x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un tânăr a amenințat că se spânzură în pădure. Salvamontiștii l-au găsit dormind într-o casă

Un tânăr a amenințat că se spânzură în pădure. Salvamontiștii l-au găsit dormind într-o casă

de Redacția Jurnalul    |    17 Mar 2024   •   19:40
Un tânăr a amenințat că se spânzură în pădure. Salvamontiștii l-au găsit dormind într-o casă

Un tânăr s-a certat, duminică, cu concubina și a amenințat că merge în pădure să se spânzure. Alertați, salvatorii montani l-au cătat pe acesta timp de cinci ore, iar, în final, l-au găsit dormind într-o casă din localitatea în care are domiciliul.

„Alarmă în zona de pădure, zona cu acces dificil Finteusu Mic - Arieș , județul Maramureș. Apelul primit prin 112 ne-a anunțat despre un băiat de 19 ani plecat de acasă după o ceartă cu concubina care a amenințat că merge în pădure să se spânzure. A intrat în pădurea menționată și nu se mai știe nimic de el de azi dimineață. Salvatorii montani ai SPJ Salvamont Maramureș au pornit spre zona mai sus menționată unde vor face joncțiune cu Poliția aflată deja acolo. În dispozitiv mai sunt 15 - 20 voluntari localnici care s-au organizat pentru a ajută la căutări”, anunța Salvamont Maramureș.

Salvatorii montani au periat zona, fără succes.

„După mai bine de 5 ore de căutări prin pădurile, canalele, fântânile și deșiṣul din zona în care locuia băiatul, acesta a fost găsit...dormind într-o casă din localitatea în care are domiciliul. Poliția va face mai departe cercetări în acest caz.
Salvatorii montani se retrag din zonă, aceștia urmând să se deplaseze la baza Salvamont. Alarmă încheiată”, a anunțat ulterior Salvamont Maramureș.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: tanar salvamont pădure