x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O tânără de 18 ani și iubitul ei au pus Poliția în alertă

O tânără de 18 ani și iubitul ei au pus Poliția în alertă

de Redacția Jurnalul    |    14 Oct 2024   •   16:15
O tânără de 18 ani și iubitul ei au pus Poliția în alertă

O femeie de 42 de ani, din comuna Devesel, județul Dâmbovița, a sunat la 112 și a spus că fiica sa în vârstă de 18 ani a fost răpită. În realitate, aceasta a fost găsită într-un tren, alături de iubitul ei, cu care urma să ajungă la București.

IPJ Mehedinți a fost sesizat sâmbătă de o femeie de 42 de ani, din comuna Devesel, cu privire la faptul că fiica sa în vârstă de 18 ani ar fi fost luată de un bărbat și băgată cu forța într-o mașină.

Polițiștii mehedințeni au identificat la scurt timp autoturismul în trafic, însă șoferul era singur în mașină.

Ulterior, pe parcursul verificărilor, tânăra de 18 ani a fost găsită și ea, într-un tren de călători, pe raza orașului Filiași, cu destinația București. Ea era alături de concubinul său, în vârstă de 19 ani, din comuna Devesel. Cei doi intenționau să părăsească țara.

Tânăra nu a fost victima niciunei infracțiuni, spun polițiștii.

Cei doi au fost duși la sediul Poliției orașului Vânju Mare pentru continuarea cercetărilor, tânărul de 19 ani fiind reținut pentru 24 de ore, însă nu pentru răpirea iubitei sale, ci pentru că este bănuit că la sfârșitul lunii august a sustras dintr-o locuință din localitatea Scăpău mai multe bunuri alături de o altă persoană care a fost reținută chiar la acest moment.

Tânărul a fost prezentat duminică Judecătoriei Drobeta-Turnu Severin cu propunerea luării unei măsuri preventive, față de aceasta fiind luată măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: tanara politie alerta