x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Teleorman:Doi pescari rămaşi blocaţi pe râul Olt din cauza vântului şi a valurilor mari, salvaţi de pompieri

Teleorman:Doi pescari rămaşi blocaţi pe râul Olt din cauza vântului şi a valurilor mari, salvaţi de pompieri

30 Oct 2017   •   13:31
Teleorman:Doi pescari rămaşi blocaţi pe râul Olt din cauza vântului şi a valurilor mari, salvaţi de pompieri

Doi pescari din judeţul Vâlcea au fost salvaţi luni, de pompieri militari, după ce au rămas blocaţi în zona podului vechi pe de râul Olt, la barajul Izbiceni, din cauza vântului puternic şi a valurilor mari. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "AD Ghica", Gelu Dragomir, după primirea unui apel pe numărul unic de urgenţă 112, la faţa locului s-au deplasat două echipaje de intervenţie cu o barcă de salvare şi o ambulanţă SMURD. 

Din cauza vântului puternic şi a valurilor mari, cei doi pescari nu se puteau întoarce la mal, existând riscul ca barca acestora să se răstoarne. 

Cu ajutorul bărcii de salvare, pompierii au preluat pescarii în condiţii de siguranţă. Cei doi bărbaţi, originari din Vâlcea, erau uşor hipotermici când au fost scoşi la mal, iar după ce au primit îngrijiri din partea echipajului SMURD, au refuzat să fie transportaţi la spital, a mai informat ISU Teleorman. AGERPRES

×