x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Teleorman: Incendiu de vegetaţie uscată extins la trei cabane şi la culturi de viţă-de-vie şi porumb

Teleorman: Incendiu de vegetaţie uscată extins la trei cabane şi la culturi de viţă-de-vie şi porumb

13 Aug 2021   •   20:37
Teleorman: Incendiu de vegetaţie uscată extins la trei cabane şi la culturi de viţă-de-vie şi porumb

Pompierii au fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată în apropierea bălţii Lazăr, iar ajunşi la faţa locului au constatat că focul se extinsese la trei cabane din lemn şi la culturi de viţă-de-vie şi porumb, informează, vineri, ISU Teleorman.

"Pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 s-a anunţat izbucnirea unui incendiu de vegetaţie uscată în apropierea bălţii Lazăr, cu posibilitate de propagare la cabanele din lemn construite pe malul apei. Ajunşi rapid cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, pompierii au constatat faptul că focul se manifesta violent la vegetaţia uscată de pe o mirişte, o cultură de viţă-de-vie şi una de porumb, pe circa 10 - 12 hectare, precum şi la trei cabane din lemn din apropiere", precizează ISU Teleorman.

Conform sursei citate, în sprijinul primului echipaj sosit la faţa locului au fost alocate forţe de intervenţie suplimentare: o autospecială de stingere, două autocisterne cu apă, un camion cu o motopompă, două autospeciale de primă intervenţie şi 20 de pompieri.

Focul a fost localizat, iar pompierii acţionează pentru stingerea ultimelor focare. ISU Teleorman precizează că valoarea pagubelor şi cauza probabilă a incendiului urmează să fie stabilite la finalul intervenţiei.

×