x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trafic intens pe Valea Prahovei. Coloane în stațiunile montane!

Trafic intens pe Valea Prahovei. Coloane în stațiunile montane!

de Redacția Jurnalul    |    25 Feb 2024   •   15:20
Trafic intens pe Valea Prahovei. Coloane în stațiunile montane!

S-au format coloane pe sensul de coborâre către Ploiești, pe Valea Prahovei, potrivit Centrului Infotrafic. Turiștii se întorc, duminică, spre casă, după un weekend petrecut la munte.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră se circulă în condiții de aglomerație pe DN 1 Ploiești - Brașov, fiind formate coloane lungi de autovehicule, ce se deplasează cu viteză redusă, între stațiunile Predeal și Bușteni, precum și între Sinaia și Comarnic, pe sensul de coborâre către Ploiești.

În direcția de urcare către Brașov sunt înregistrate valori de trafic mai ridicate doar în stațiunea Bușteni.

Polițiștii rutieri estimează că se va circula îngreunat, în coloană, pe parcursul întregii zile, pe sensul de coborâre Brașov - Ploiești.

Pentru evitarea evenimentelor rutiere, polițiștii rutieri le recomandă șoferilor să nu se angajeze în depășirea coloanelor formate, să evite întoarcerile prin locuri nepermise, să manifeste atenție în efectuarea tuturor manevrelor și să ia în considerare și folosirea de rute alternative, respectând indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului pentru fluidizare.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: valea prahovei trafic