x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Traficant de droguri prins în Prahova. Oferea stupefiante elevilor

Traficant de droguri prins în Prahova. Oferea stupefiante elevilor

de Redacția Jurnalul    |    07 Iun 2024   •   19:00
Traficant de droguri prins în Prahova. Oferea stupefiante elevilor

Un traficant de droguri care vindea canabis și ecstasy inclusiv minorilor, dar deținea și pentru consumul propriu o varietate de stupefiante, a fost prins în Prahova.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, cercetat pentru trafic de droguri de risc și de mare risc și deținerea de droguri de risc și de mare risc, pentru consum propriu, fără drept.

În perioada 2022 – februarie 2024, acesta ar fi deținut, oferit cu titlu gratuit și vândut, în mod repetat, droguri de risc (canabis) și mare risc (comprimate ecstasy) către consumatori, inclusiv minori, din județul Prahova.

De asemenea, în același interval de timp, bărbatul ar fi deținut în vederea consumului propriu, fără drept, diverse cantități de droguri de risc și de mare risc (canabis, cocaină, MDMA, ketamină, ciuperci halucinogene).

Bărbatul a fost arestat preventiv, joi, pentru 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: traficant droguri arestare