x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedia de la Iași. Femeia băută care a provocat accidentul cu 4 morți și 4 răniți, reținută

Tragedia de la Iași. Femeia băută care a provocat accidentul cu 4 morți și 4 răniți, reținută

17 Iun 2022   •   18:53
Tragedia de la Iași. Femeia băută care a provocat accidentul cu 4 morți și 4 răniți, reținută
Sursa foto: Colaj FB/Antena 3

Femeia băută, care a provocat accidentul din Iași în urma căruia patru persoane au murit și patru au fost rănite, a fost reținută pentru 24 de ore, potrivit Poliției Iași.

În baza probatoriului administrat, femeia care a provocat accidentul în municipiul Iași a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore.

Ea va fi prezentată, sâmbătă, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, cu propuneri legale.

Femeia care a urcat băută la volan şi a ucis patru muncitori care lucrau pe marginea drumului, într-un cartier din Iaşi, se numeşte Adina Ghervase, are 39 de ani şi locuieşte într-o comună de la marginea oraşului, potrivit Adevarul

Aceasta a intrat cu viteză într-o curbă, s-a izbit de colţul unei case şi a lovit în plin mai mulţi muncitori care lucrau la asfaltarea unui canal de pe şoseaua care leagă cartierul Păcurari de centrul oraşului. 

În urma impactului, 4 persoane au decedat, iar alte 4 au fost rănite.

A plecat de la spital, direct la cumpărături

Mergea cu viteză, iar martorii spun că făcuse drifturi înainte şi mai ales, se urcase băută la volan. Camerele de supraveghere au filmat impactul devastator, iar după tragedie poliţiştii au avut un şoc. Au găsit-o pe femeie la terasa unui mall. Cu răni uşoare, a plecat de la spital, direct la cumpărături.

Femeia a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele ei a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, potrivit Mediafax.

 

×
Subiecte în articol: accident