x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în apropiere de Iaşi. Patru persoane au murit după ce un șofer a efectuat o manevră neregulamentară de întoarcere

Tragedie în apropiere de Iaşi. Patru persoane au murit după ce un șofer a efectuat o manevră neregulamentară de întoarcere

06 Oct 2019   •   15:47
Tragedie în apropiere de Iaşi. Patru persoane au murit după ce un șofer a efectuat o manevră neregulamentară de întoarcere
Sursa foto: Facebook / Bogdan Abalasi

Patru persoane au murit, iar alte patru au fost rănite, în urma unui accident care a avut loc duminică, în afara localităţii Bălţaţi din Iaşi, din cauza unui şofer care a efectuat în trafic o manevră neregulamentară de întoarcere.

"În jurul orei 13,55 am primit un apel la serviciul 112, prin care ne semnala că pe DE 583, în afara localităţii Bălţaţi, s-a produs un accident. Din primele cercetări efectuate, conducătorul unui autoturism aflat în trafic ar fi efectuat o manevră neregulamentară de întoarcere, maşina fiind lovită de un alt autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, cei patru ocupanţi ai maşinii au decedat. În prezent, se continuă cercetările pentru a se stabili întreaga situaţie de fapt", a declarat pentru AGERPRES Ioana Buştiuc, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Potrivit reprezentanţilor SMURD Iaşi, alte patru persoane, care se aflau în cea de-a doua maşină, au fost rănite, dar sunt conştiente, doar două acceptând să fie transportate la Spitalul 'Sf. Spiridon' pentru evaluare medicală.

Totodată, o autospecială ISU care se îndrepta spre locul accidentului a fost lovită de o altă maşină, după ce şoferul acesteia a întors pentru a evita coada formată în urma evenimentului rutier. Niciunul dintre salvatori nu a fost rănit, ei continuându-şi deplasarea pe jos, au precizat reprezentanţi ai ISU.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de terapie intensivă mobilă şi ambulanţe. Au intervin cinci ofiţeri ISU pentru scoaterea celor patru victime care erau încarcerate în maşina care a produs accidentul.

×