x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE - TRAGEDIE in Bistriţa-Năsăud. O masina a fost SPULBERATA de tren. 4 morți și un răniț grav

UPDATE - TRAGEDIE in Bistriţa-Năsăud. O masina a fost SPULBERATA de tren. 4 morți și un răniț grav

01 Iun 2017   •   15:46
UPDATE - TRAGEDIE in Bistriţa-Năsăud. O masina a fost SPULBERATA de tren. 4 morți și un răniț grav

UPDATE: Numărul victimelor decedate în accidentul produs joi în localitatea Viişoara din judeţul Bistriţa-Năsăud a ajuns la patru, după ce un tânăr de 22 ani, preluat în stop cardio-respirator de echipajele medicale, a murit la spital, potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Judeţean din Bistriţa, Mihaela Mastan. 

Știrea inițială: Trei persoane au decedat, iar alte două sunt în stop cardio-respirator în urma unui accident produs joi după-amiază în halta Viişoara de la intrarea în municipiul Bistriţa, după ce o maşină a fost lovită de un tren. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus, trei dintre pasagerii maşinii, doi de sex feminin şi unul de sex masculin, prezentau leziuni incompatibile cu viaţa la momentul ajungerii echipajelor medicale. 

Celelalte două victime au fost găsite în stop cardio-respirator şi au fost transportate de urgenţă la spitalul din Bistriţa, în timp ce li se aplicau manevre de resuscitare. 

Din primele informaţii, cele cinci victime se aflau într-o maşină care a fost lovită de un tren la trecerea la nivel peste calea ferată din localitatea Viişoara. 

Maşina a fost târâtă circa 150 - 200 metri în urma impactului. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: accident