x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în Bistrița-Năsăud. Un adolescent a murit și alți doi au fost răniți după ce au intrat cu mașina într-un stâlp de beton

Tragedie în Bistrița-Năsăud. Un adolescent a murit și alți doi au fost răniți după ce au intrat cu mașina într-un stâlp de beton

11 Noi 2022   •   07:25
Tragedie în Bistrița-Năsăud. Un adolescent a murit și alți doi au fost răniți după ce au intrat cu mașina într-un stâlp de beton
Sursa foto: ISU Bistrița-Năsăud

Accident teribil produs, joi noaptea, într-o localitate din Bistrița-Năsăud. Un adolescent a murit și alți doi au fost răniți după ce au intrat cu mașina într-un stâlp de beton.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsud, accidentul a avut loc joi noaptea, în localitatea Jelna, județul Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au stabilit că accidentul s-a produs după ce un tânăr, de 19 de ani, din Bistrița, aflat la volanul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și mașina s-a izbit de un stâlp din beton.

În această seară, polițiștii Serviciului Rutier și cei ai Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au intervenit la un accident rutier, produs în localitatea Jelna. Conform primelor date, un autoturism condus de un tânăr, de 19 de ani, din Bistrița, a intrat în coliziune cu un stâlp din beton. În urma accidentului, din nefericire, un tânăr de 16 ani, pasager în autoturism, a decedat. Conducătorul auto și un alt pasager au fost răniți și transportați la spital. Rezultatul în cazul testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto a fost negativ”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În urma accidentului, din nefericire, un tânăr de 16 ani, pasager în autoturism, a decedat. Conducătorul auto și un alt pasager au fost răniți și transportați la spital.

Rezultatul în cazul testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto a fost negativ.

”În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cauzei și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, au declarat reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud.

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, echipajele de interventie au găsit la locul solicitării trei victime. Este vorba despre un băiat în vârstă de 16 ani, respectiv doi tineri în vârstă de 19 ani.

”Echipajele de intervenție au găsit la locul solicitării trei victime, un băiat în vârstă de 16 ani, respectiv doi tineri în vârstă de 19 ani. Din păcate, băiatul în vârstă de 16 ani prezenta leziuni incompatibile cu viața. Celelalte două victime au fost transportate la UPU SMURD Bistrița conștiente, cu leziuni și traumatisme rezultate în urma accidentului”, a adăugat ISU Bistrița-Năsăud.

Din păcate, băiatul în vârstă de 16 ani prezenta leziuni incompatibile cu viata. Celelalte două victime au fost transportate la UPU SMURD Bistrița constiente, cu leziuni și traumatisme rezultate în urma accidentului.

Au acționat la locul accidentului pompierii militari din cadrul Detașamentului Bistrița cu o autospeciala de descarcerare, un echipaj de prim ajutor SMURD împreună cu două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud (inclusiv echipaj cu medic).

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

×
Subiecte în articol: accident ISU Bistrița-Năsăud