x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale TRAGEDIE în Buzău. Doi pietoni au murit, după ce au fost acroșați de o mașină

TRAGEDIE în Buzău. Doi pietoni au murit, după ce au fost acroșați de o mașină

15 Iul 2017   •   09:02
TRAGEDIE în Buzău. Doi pietoni au murit, după ce au fost acroșați de o mașină

ACCIDENT grav. Două persoane au decedat, iar o a treia a fost rănită, după ce un conducător auto le-a acroşat sâmbătă pe DJ 203 K, pe raza localităţii buzoiene Cernăteşti, în jurul orei 0,30, cei trei pietoni deplasându-se pe partea carosabilă. 

Potrivit poliţiştilor, este vorba de femeie de 37 de ani şi un bărbat de 43 de ani, care au decedat, iar o femeie de 43 de ani a ajuns la spital în stare gravă, în accident fiind rănit şi şoferul maşinii. 

Cei trei au fost loviţi de maşină la scurt timp după ce au coborât din autobuzul care i-a adus acasă din schimbul de noapte şi se aflau la câteva zeci de metri de casă. 

"Conform informaţiilor preliminare, un şofer în vârstă de 33 de ani, din comuna Vintilă Vodă, care circula dinspre Buzău înspre localitatea de domiciliu, nu i-a mai putut evita pe cei trei care se deplasau pe carosabil, victimele fiind surprinse chiar pe carosabil de autoturismul Cielo care tracta o rulotă", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, comisarul Doiniţa Mihalache. 

Conform sursei citate, "impactul a fost atât de puternic încât bărbatul a fost ucis pe loc, în timp ce femeia de 37 de ani a fost resuscitată timp de aproape o oră, fără niciun rezultat, cealaltă femeie, de 43 de ani, fiind transportată la spital în stare gravă". 

Totodată, şoferul autovehiculului a fost rănit în urma impactului, fiind de asemenea transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Acesta se întorcea de la Brăila, acolo unde familia sa extrăsese mierea de la stupii pe care îi deţine. 

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru pentru stabilirea cu exactitate împrejurărilor în care s-a produs accidentul. 

Sursă: Agerpres

×
Subiecte în articol: accident