x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale ȘOCANT în România: O femeie a născut acasă gemeni și i-a băgat în FRIGIDER!

ȘOCANT în România: O femeie a născut acasă gemeni și i-a băgat în FRIGIDER!

14 Mar 2016   •   08:44
ȘOCANT în România: O femeie a născut acasă gemeni și i-a băgat în FRIGIDER!

O femeie de 40 ani din Galaţi a murit duminică seara, după ce a născut doi gemeni, care au fost găsiţi, la rândul lor, decedaţi, într-un sac menajer băgat în frigider.

Femeia a fost găsită de un echipaj SMURD în stop cardio-respirator, după ce concubinul acesteia a sunat la 112. Ea nu a mai putut fi salvată.

'Au venit cei de la ambulanţă, au găsit copiii decedaţi. Nu pot să vă spun mai multe lucruri decât că noi am început cercetările şi s-a început urmărirea penală 'in rem' sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere a nou-născutului de către mamă', a declarat Vlad Grigorescu, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Din primele cercetări nu se exclude ipoteza ca femeia să îşi fi ucis nou născuţii iar apoi să i se fi făcut rău, după ce a născut fără supraveghere medicală. Copiii au fost găsiţi într-un sac menajer în frigider.

,,Tatăl a afirmat că pacienta a născut în urmă cu câteva ore. Am solicitat să consultăm şi nou-născuţii, tatăl ne-a condus într-o altă încăpere, unde a scos, dintr-un frigider, un sac menajer şi ni l-a prezentat. La un prim consult am constat că cei doi nou-născuţi erau decedaţi, aceştia fiind de mai multe ore în frigider, în acel sac menajer. După o primă cercetare şi verificare a pacientei, aceasta nu prezenta urme de violenţă. Ne facem să ne gândim la ipoteza unei morţi de cauză medicală, o complicaţie a naşterii nesupravegheate', a precizat Liciu Călin, medic la SMURD Galaţi.

Femeia mai avea şase copii.

Autopsia şi ancheta vor stabili cauzele care au dus la tragicul eveniment.

 

Agerpres

×