x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale TRAGEDIE în Iaşi! O frumoasă studentă la Medicină s-a aruncat în gol de la mansarda unui bloc. Ce a determinat-o pe tânără să facă acest gest

TRAGEDIE în Iaşi! O frumoasă studentă la Medicină s-a aruncat în gol de la mansarda unui bloc. Ce a determinat-o pe tânără să facă acest gest

31 Oct 2017   •   16:35
TRAGEDIE în Iaşi! O frumoasă studentă la Medicină s-a aruncat în gol de la mansarda unui bloc. Ce a determinat-o pe tânără să facă acest gest

O studentă de la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Grigore T. Popa" a încercat să se sinucidă după ce s-a aruncat în gol de la mansarda unui bloc cu patru etaje, de la o înălţime de aproximativ zece metri. 
 
Potrivit cancan.ro, tânăra trecea printr-o depresie severă dupa ce pusese punct unei relaţii pe care o avea cu un băiat.

La faţa locului a intervenit un echipaj medical SAJ Iaşi care i-a acordat tinerei primele îngrijiri, iar mai apoi a transportat-o la Spitalul Sf. Spiridon. Ulterior, starea ei s-a agravat, iar acum aceasta se află în comă de gradul 2-3, iar prognosticul medicilor este unul rezervat.

"Am fost solicitati printr-un apel la 112 efectuat la ora 21.42 sa intervenim in cartierul Bularga, pentru o victima cazuta de la etaj. A fost imediat dirijat un echipaj medical de urgenta tip C2 cu medic, care la locul solicitarii a gasit o tanara, in varsta de 19 ani, ce prezenta sangerare la nivelul cavitatii bucale, fracturi dentare, fractura humerus drept, traumatism coloana cervicala, traumatism coloana toracala, traumatism cranian inchis si ca observatie, o fractura femur stang. Dupa acordarea asistentei medicale la fata locului, pacienta a fost transportata sub monitorizare la sectia UPU a Spitalului Sf. Spiridon din Iasi pentru investigatii de specialitate", a declarat Nicolai Pralea, purtator de cuvant al SAJ Iasi, conform BZI.ro.

Acum ea se afla in Clinica de Anestezie si Terapie Intensiva (ATI) unde este intubata si ventilata mecanic. 

Potrivit jurnaliştilor ieşeni, tânăra lua tratament pentru depresie, iar familia acesteia stia ca trece printr-o perioada mai grea. Pe de alta parte, la UMF era cunoscuta drept o studenta constiincioasa, care a luat o nota foarte buna la admitere. 

×
Subiecte în articol: sinucidere