x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în Oltenia. S-a sinucis de dor pentru soția plecată din țară!

Tragedie în Oltenia. S-a sinucis de dor pentru soția plecată din țară!

02 Feb 2018   •   19:01
Tragedie în Oltenia. S-a sinucis de dor pentru soția plecată din țară!

Gest extrem al unui miner în vârstă de 40 de ani, din comuna Fărcăşeşti. Ion Boştinaru a fost găsit joi, 1 februarie, spânzurat de o grindă din gospodăria sa. Bărbatul lucra ca electrician la Cariera Roşia a CE Oltenia. Acesta a lăsat un bilet de adio în care le cere iertare soţiei şi fiicei, scrie pandurul.ro.  

Ion Boştinaru locuia în satul Fărcăşeşti. Joi după-amiază a fost găsit spânzurat cu o funie de o grindă, într-o anexă din spatele casei. Ion Boştinaru are o fiică, în vârstă de 15 ani, iar soţia este plecată la muncă în străinătate. Înainte de a-şi încheia socotelile cu viaţa, bărbatul a lăsat un bilet de adio. A scris că îi pare rău pentru gest, că îşi iubeşte fiica şi soţia şi că ar vrea ca aceasta să revină acasă.

Apropiaţii lui Boştinaru cred că bărbatul a recurs la acest gest din cauza singurătăţii, mai ales că îi era destul de greu după moartea părinţilor. Mama şi-ar fi pus capăt zilelor în acelaşi mod, spânzurându-se, iar tatăl ar fi decedat chiar în noaptea nunţii sale.   

Loredana Boştinaru, fiica sa, parcă a ştiut ce avea să urmeze în familia sa, deoarece a postat un mesaj care lasă loc interpretărilor.

„Îmi plac furtunile. De fiecare dată parcă îmi văd sufletul pe cer”, a scris fiica minerului.

„Într-o mare de lume, un pustiu de oameni”, este un alt mesaj sfâşietor scris de Loredana Boştinaru.

 

×
Subiecte în articol: Ion Boştinaru