x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în Vaslui. Un tânăr a murit prostește din cauza unui pariu. A înghețat într-un șanț

Tragedie în Vaslui. Un tânăr a murit prostește din cauza unui pariu. A înghețat într-un șanț

26 Ian 2022   •   09:53
Tragedie în Vaslui. Un tânăr a murit prostește din cauza unui pariu. A înghețat într-un șanț

Un tânăr de 24 de ani din județul Vaslui a murit prostește din cauza unui pariu. Împreună cu doi prieteni s-a luat la întrecere cine bea mai mult.

Aceștia sunt din satul Duda, comuna Duda Epureni, și au început să bea din ce în ce mai mult. Însă apoi, tânărul a înghețat pe marginea drumului și a murit în șanțul de lângă casa unde s-au distrat cei trei.

Petrecerea a avut loc pentru a sărbători plecarea la muncă în Belgia a unuia dintre tineri. Ei s-au întâlnit pentru a-și lua rămas bun. Au cumpărat bere inițial, dar apoi au trecut pe țuică.

Victima a fost găsită pe marginea drumului, pe jumătate dezbrăcat, de către șeful de post, care a chemat ambulanța. 

 "Echipajul a găsit victima fără semne vitale, căzut în şanţ şi cu picioarele în afara şanţului", a spus dr. Daniel Ungureanu, SAJ Vaslui.

Rudele tânărului spun însă că lucrurile ar fi mai complicate. Spre dimineață a izbucnit un conflct, pe fondul consumului de alcool, iar băiatul ar fi fost scos din casă de către prietenii lui, ceilalți doi având 19 și 21 de ani. Ei l-ar fi abandonat în șanț, iar tânărul, fiind aproape în comă alcoolică, a murit din cauza frigului.

"Între două jumate, trei fără un sfert, a venit Poliţia şi mi-o bătut la uşă. Deci am sărit imediat, suspans, şi zic ce se întâmplă? Am ieşit afară şi zice unde-i băiatul matale? Zic, ce se întâmplă? Ce se întâmplă? Şi atunci zice - băietul matale e mort. Că-l văzuseră în şanţ", spune mama tânărului, potrivit Antena 3.

Petrecerea s-a desfășurat în casa tatălui vitreg al unuia dintre tineri și acesta susține altă poveste. Spune că s-a băut foarte mult în acea noapte, iar victima ar fi plecat apoi spre casă, aflată la circa 200 de metri. 

Polițiștii si procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși au deshis dosar penal pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc tragedia, cei doi tineri fiind suspecți pentru omor din culpă.

 

 

×
Subiecte în articol: vaslui