x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie la Braşov! Un tânar s-a electrocutat, după ce s-a urcat pe un vagon dintr-un marfar

Tragedie la Braşov! Un tânar s-a electrocutat, după ce s-a urcat pe un vagon dintr-un marfar

13 Iul 2018   •   16:11
Tragedie la Braşov! Un tânar s-a electrocutat, după ce s-a urcat pe un vagon dintr-un marfar

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost electrocutat, vineri, după ce s-a urcat pe un vagon din componenţa unui tren de marfă, la intrarea în staţia Braşov, informează într-un comunicat de presă CFR Infrastructură.

Potrivit sursei citate, în jurul orei 15,00 circulaţia feroviară între Braşov - Predeal şi Braşov-Stupini a fost întreruptă temporar.

''Pentru accesul şi intervenţia organelor abilitate, ISU şi Procuratură, a fost întreruptă temporar, în jurul orei 14,40, alimentarea cu energie electrică a liniei de contact Braşov- Predeal şi Braşov-Stupini. La ora 15,05 s-a repus sub tensiune linia de contact din Braşov. Urmează reînscrierea în circulaţie a trenurilor staţionate în intervalul necesar intervenţiei organelor abilitate'', a precizat CFR Infrastructură.

Persoana electrocutată, care avea arsuri pe corp şi era în stare de inconştienţă, a fost transportată la spital, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Luixza Dănilă. Ulterior, el a fost preluat de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, de un elicopter SMURD, şi trasnportat la Târgul Mureş.

''Victima este din municipiul Braşov. Se pare că ar fi încercat să traverseze calea ferată împreună cu un frate mai mare, când a fugit înainte şi s-a urcat pe vagon'', a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Gabriela Dinu.http://www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: tânar electocutat brasov