x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie la Lugoj. Un tânăr a vrut să se sinucidă și a intrat cu mașina în tren. Totul a fost transmis LIVE pe Facebook

Tragedie la Lugoj. Un tânăr a vrut să se sinucidă și a intrat cu mașina în tren. Totul a fost transmis LIVE pe Facebook

14 Oct 2022   •   11:01
Tragedie la Lugoj. Un tânăr a vrut să se sinucidă și a intrat cu mașina în tren. Totul a fost transmis LIVE pe Facebook
Sursa foto: Captura Antena 3

Un tânăr de 27 de ani din Lugoj a vrut să se sinucidă și a intrat intenționat cu mașina în tren. Totul a fost transmis LIVE pe Facebook.

Bărbatul a călcat accelerația și a dus autoturismul în fața trenului, iar mașina a fost lovită în plin. Mecanicul locomotivei nu a mai avut nicio şansă să oprească. În urma impactului violent, mașina a fost aruncată la câțiva metri distanță de locul impactului. 

Bărbatul a supravieţuit însă se afla în comă la spital. Nimeni nu știe de ce tânărul a recurs la acest gest extrem. Bărbatul este căsătorit şi are o fetiţă de câteva luni.

Poliția a demarat o anchetă, pentru a stabili cum s-a produs acest incident. Semnalele acustice și luminoase erau funcționale în momentul accidentului. 

„Un bărbat, în vârstă de 27 de ani, a condus un autoturism pe strada Smârdan din municipiul Lugoj, înspre strada Vicențiu Babeș, iar la pasajul de trecere la nivel cu calea ferată a intrat în coliziune cu un tren de marfă, condus de un bărbat de 57 de ani, care circula pe ruta Arad - Brad.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto. 

Mecanicul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, acesta fiind condus la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului rutier", a anunțat Poliţia din Lugoj.

×
Subiecte în articol: sinucidere accident Lugoj