x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie la Negrești. Un tânăr și-a dat foc, apoi s-a aruncat de pe acoperișul unui bloc de locuințe

Tragedie la Negrești. Un tânăr și-a dat foc, apoi s-a aruncat de pe acoperișul unui bloc de locuințe

09 Noi 2022   •   13:54
Tragedie la Negrești. Un tânăr și-a dat foc, apoi s-a aruncat de pe acoperișul unui bloc de locuințe
Sursa foto: vremeanoua.ro

Un bărbat din localitatea Negrești, județul Vaslui, s-a sinucis dându-și foc, după care s-a aruncat de pe un bloc de locuințe.

Tragicul eveniment s-a produs în dimineața zilei de 9 noiembrie 2022. La ora 4.04 a fost sesizată Poliția orașului Negrești despre un cadavru carbonizat. După primele cercetări a fost stabilită identitatea victimei.

Alexandru Ionuț avea 27 de ani și s-a aruncat de pe un bloc de locuințe din zona str. Unirii, după ce și-a dat foc.

Corpul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. A fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Apropiații tânărului spun că acesta suferea de depresie, în urma unei suferințe din dragoste. Cu o zi înaintea tragediei, acesta s-ar fi întâlnit cu fosta sa prietenă și i-ar fi dat un cadou de ziua ei. Când ea l-a întrebat de ce nu i-l dă chiar de ziua ei, bărbatul i-a dat un răspuns înspăimântător, afirmând că „să nu mai fie în viață”. 

„Avea o relație cu această fată de mai multă vreme, dar ea nu mai voia să fie cu el. În ultima săptămână se vedea că este depresiv, prin modul în care vorbea și se comporta. Era abătut și trist. Într-o seară am băut împreună o cafea și mi-a povestit că și-a sunat iubita în urmă cu câteva nopți și i-a cerut să se întâlnească. Ea l-a refuzat, pe motiv că abia a făcut baie și că nu mai iese în stradă. Stătea împreună cu un amic în mașină și a văzut-o pe fată cu un alt tânăr, îndreptându-se spre Parpanița. A așteptat-o până s-a întos acasă și între cei doi a izbucnit o ceartă. La un moment dat, în discuțiile dintre cei doi a intervenit și tânărul cu care fata plecase. S-au luat la bătaie. Într-un final au plecat fiecare acasă, dar vă închipuiți suferința lui, întrucât chiar o iubea pe fata aceasta”, a spus un prieten al tânărului, scrie vremeanoua.ro

Însă persoane din jurul bărbatului afirmă că și tatăl s-ar fi sinucis în urmă cu câțiva ani. 

„Tatăl lui s-a spânzurat, ceeea ce a însemnat o mare nenorocire în familia lor. Poate l-a marcat și asta. Apoi, el își cumpărase o casă în localitate și se întreținea de unul singur, fiind taximetrist. Păcat de ceea ce s-a întâmplat, mai ales că și-a pus capăt zilelor din cauza unei femei. Ar fi trebuit să renunțe și să își caute de viața lui”, au spus aceștia.

 

 

×
Subiecte în articol: sinucidere dragoste negresti