x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie la Vaslui. Un bolnav de COVID-19 a fugit din spital. Ce s-a întâmplat pe drumul spre casă

Tragedie la Vaslui. Un bolnav de COVID-19 a fugit din spital. Ce s-a întâmplat pe drumul spre casă

27 Oct 2021   •   10:56
Tragedie la Vaslui. Un bolnav de COVID-19 a fugit din spital. Ce s-a întâmplat pe drumul spre casă
Sursa foto: Hepta

O persoană internată din cauza infecției cu COVID-19 a fugit din spital. Acesta a murit însă pe drum spre casă.

Bărbatul avea 64 de ani și locuia în comuna Miclești. El a fost intrenat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui după ce a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2. Acesta se afla de trei zile la UPU pentru că nu mai erau locuri în saloane.

Omul a fugit însă din unitatea sanitară și a mers pe jos circa 17 km până când a ajuns în localitatea Solești, unde i s-a făcut rău. A căzut astfel într-un șanț și a murit. 

„Pacientul s-a prezentat în UPU în data de 21 octombrie și a rămas acolo pentru că nu mai aveam locuri nicăieri. El fusese internat pe secție, dar cu loc în Unitatea de Primiri Urgențe. Era Covid pozitiv. I s-a dat tratament în UPU. Pe data de 23 octombrie i s-a pus perfuzie în jurul orei 09:00, la ora 10:00, când au intrat asistentele, era acolo, la ora 11:00, când trebuia să i se administreze în continuare tratamentul, pacientul nu mai era. În acel moment s-a contactat poliția și s-a comunicat faptul că pacientul a dispărut din UPU”, a declarat Ana Rinder, managerul SJU Vaslui, pentru realitatea.net.

 

×
Subiecte în articol: COVID vaslui