x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie pe un drum comunal din județul Galați. Doi morți după ce un bărbat fără permis a intrat cu mașina într-un stâlp

Tragedie pe un drum comunal din județul Galați. Doi morți după ce un bărbat fără permis a intrat cu mașina într-un stâlp

de Redacția Jurnalul    |    13 Aug 2023   •   22:40
Tragedie pe un drum comunal din județul Galați. Doi morți după ce un bărbat fără permis a intrat cu mașina într-un stâlp
Sursa foto: IPJ Galați

Un bărbat de 27 de ani, aflat la volanul unei mașini, deși nu avea permis de conducere, a intrat într-un stâlp, duminică, pe un drum comunal din județul Galați. Bărbatul aflat la volan și un tânăr de 16 ani, aflat pe bancheta din spate a mașinii, au murit.

Potrivit IPJ Galați, duminică după-amiaza, un bărbat de 27 de ani, din Pechea, în timp ce conducea un autoturism pe DC 3A, dinspre satul Odaia Manolache către comuna Vânători, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul și a intrat într-un stâlp de iluminat public.

În urma impactului, pasagerul de pe bancheta din spate, un tânăr în vârstă de 16 ani din comuna gălățeană Pechea a decedat, iar șoferul și pasagerul de pe bancheta din dreapta față au fost transportați la Spitalul de Urgență din Galați, în stare gravă.

În ciuda eforturilor depuse de medici, bărbatul care s-a aflat la volan a murit.

În urma verificărilor făcute în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul aflat la volanul autoturismului nu deținea permis de conducere.

În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

(sursa: Mediafax)

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: IPJ Galați accident