x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în Teleorman: Un bărbat a murit, după ce a fost lovit de un autoturism 

Tragedie în Teleorman: Un bărbat a murit, după ce a fost lovit de un autoturism 

de Redacția Jurnalul    |    22 Aug 2023   •   10:06
Tragedie în Teleorman: Un bărbat a murit, după ce a fost lovit de un autoturism 

Un bărbat de 47 de ani a fost lovit, marți dimineață, de un autoturism condus de un bucureștean de 51 de ani, într-o localitate din Teleorman. În urma evenimentului pietonul a murit.

Luni seara, polițiștii au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că, în localitatea Măgura, județul Teleorman, a avut loc un eveniment rutier.

„Deplasați la fața locului, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Alexandria - Biroul Rutier au constatat faptul că un bărbat de 51 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 506, în localitatea Măgura, din direcția de deplsare localitatea Vitănești către localitatea Guruieni, la km 44+300 m, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, ar fi acroșat un bărbat de 47 de ani, din comuna Măgura, județul Teleorman”, transmite IPJ Teleorman.

Polițiștii menționează că, după impact, autoturismul ar fi fost proiectat într-un stâlp din beton.

„În urma evenimentului, a rezultat decesul bărbatului de 47 de ani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, se arată în finalul comunicatului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: teleorman accident