x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tramvaiele liniilor 24, 42, 45 şi 46 vor circula din nou prin Piaţa Victoriei, începând cu 12 septembrie

Tramvaiele liniilor 24, 42, 45 şi 46 vor circula din nou prin Piaţa Victoriei, începând cu 12 septembrie

09 Sep 2016   •   14:52
Tramvaiele liniilor 24, 42, 45 şi 46 vor circula din nou prin Piaţa Victoriei, începând cu 12 septembrie
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Tramvaiele liniilor 24, 42, 45 şi 46 vor reveni la traseele iniţiale, începând cu data de 12 septembrie, ca urmare a finalizării lucrărilor de remediere la reţeaua de termoficare de pe Bulevardul Ion Mihalache în zona Spitalului Filantropia, iar linia naveta 624 se desfiinţează, informează vineri Regia Autonomă de Transport Bucureşti. 

Tramvaiele liniei 24 vor reveni pe traseul de bază de la intersecţia Bulevard Ion Mihalache cu Strada Dr. Felix, pe Bulevardul Ion Mihalache, Strada Buzeşti, Strada Berzei, până la capăt de linie 'Vasile Pârvan', cu întoarcere pe Strada Sf. Constantin, Strada lonel Perlea, Strada Grigore Cobălcescu, Strada Berzei, Strada Buzeşti, Bulevardul Ion Mihalache, apoi traseul de bază. 

Tramvaiele liniilor 42 şi 45 vor reveni pe traseele de bază de la intersecţia Bulevard Ion Mihalache cu Strada Dr. Felix, pe Bulevardul Ion Mihalache, Strada Buzesti, Strada Alexandru loan Cuza, Bulevardul Gheorghe Duca, până la terminalul 'Gara de Nord", cu întoarcere pe Calea Griviţei, Strada Buzeşti, Bulevardul Ion Mihalache, apoi traseele de bază. 

Tramvaiele liniei 46 vor reveni pe traseul de bază de la intersecţia Şoseaua Nicolae Titulescu/ Strada Dr. Felix, pe Strada Dr. Felix, Bulevardul Ion Mihalache, Strada Buzeşti, Strada Alexandru loan Cuza, Bulevardul Gheorghe Duca, până la terminalul 'Gara de Nord", cu întoarcere pe Calea Griviţei, Strada Buzeşti, Bulevardul Ion Mihalache, Strada Dr. Felix, Pasajul Victoriei, apoi traseul de bază. 

De la aceeaşi dată, în urma creării condiţiilor de circulaţie pe Bulevardul lon Mihalache în zona intersecţiei cu Bulevardul Banu Manta, se reînfiinţează staţiile de autobuze 'Bulevardul Banu Manta" (în ambele sensuri) pentru liniile 205 şi 300. AGERPRES

×