x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale VIDEO Transfăgărășanul rămâne închis până vineri dimineața, din cauza aluviunilor

VIDEO Transfăgărășanul rămâne închis până vineri dimineața, din cauza aluviunilor

de Redacția Jurnalul    |    06 Iul 2023   •   19:45
VIDEO Transfăgărășanul rămâne închis până vineri dimineața, din cauza aluviunilor

Circulația va fi închisă pe Transfăgărășan, în zona Arefu, din județul Argeș, de joi seara până vineri dimineață, la ora 9, din cauza aluviunilor.

Radu Perianu, prefectul județului Argeș, a declarat, joi seara, că circulația va fi închisă pe Transfăgărășan până vineri dimineață, la ora 9.

„Am luat decizia de a opri traficul pentru că vreau să evităm orice pericol. În zona în care au fost aluviuni, plouă în continuare. Codul portocaliu de vreme rea este în vigoare până la ora 2, în această noapte”, spune prefectul.

La ora transmiterii știrii, în zonă acționează echipe de la Drumuri, 5 echipaje ISU Argeș și 8 echipaje de poliție.

O femeie de cetățenie poloneză a fost rănită și a primit îngrijiri de la echipajul SMURD. Ea a ales să își continue drumul fără a merge la spital, fiind rănită ușor.

„Fac un apel la informarea pe toate căile, inclusiv de către cabanieri, că circulația este închisă, pentru siguranța celor care s-ar putea aventura în zonă”, mai spune Radu Perianu.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), ca urmare a precipitațiilor abundente din ultimele ore, traficul rutier a fost oprit din cauza aluviunilor de pe carosabil, pe DN.7 Transfăgărăşan, în localitatea Arefu.

 

 

 

×
Subiecte în articol: transfagarasan aluviuni circulaţie