x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trei bărbaţi din Vâlcea cercetaţi pentru lipsire de libertate după ce au luat cu forţa de pe stradă o fată de 16 ani

Trei bărbaţi din Vâlcea cercetaţi pentru lipsire de libertate după ce au luat cu forţa de pe stradă o fată de 16 ani

03 Sep 2019   •   20:41
Trei bărbaţi din Vâlcea cercetaţi pentru lipsire de libertate după ce au luat cu forţa de pe stradă o fată de 16 ani

Un bărbat de 35 de ani din comuna Păuşeşti Măglaşi, bănuit că ar fi luat cu forţa de pe stradă o tânără de 16 ani din judeţul Argeş, a fost reţinut de poliţişti, alături de el, în acest caz, fiind cercetaţi şi doi tineri, în vârstă de 20 de ani, din aceeaşi localitate, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, tânăra, care locuia fără forme legale în comuna Buneşti, ar fi fost urcată în maşina cu care se deplasau cei trei bărbaţi şi eliberată la câteva minute, după ce aceştia şi-au dat seama că au făcut o confuzie.

"În urma cercetărilor efectuate rezultă că, în data de 28 august, bărbatul în cauză, împreună cu doi tineri, a oprit autoturismul cu care se deplasau pe lângă minoră, în timp ce se afla pe raza comunei Păuşeşti Măglaşi, au urcat-o forţat în maşină şi s-au deplasat aproximativ 700 de metri înspre satul Cheii, când aceştia au realizat că au confundat persoana şi au lăsat-o să plece", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabi Popescu.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele celor trei bărbaţi şi fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire ilegală de libertate. AGERPRES

×