x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trei focare noi de Covid-19 în Timiș. Unul este la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu" Timişoara

Trei focare noi de Covid-19 în Timiș. Unul este la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu" Timişoara

29 Sep 2020   •   15:43
Trei focare noi de Covid-19 în Timiș. Unul este la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu" Timişoara

Trei focare noi de Covid-19 au apărut în județul Timiș. Unul este la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu" Timişoara, unde sunt șase cazuri confirmate.

Conform DSP Timiş, în judeţ sunt 12 focare active de COVID-19, față de 9, câte erau luni.

Cele trei focare noi sunt la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu" Timişoara, cu 6 cazuri confirmate, și la două firme din Ghiroda - 6 cazuri confirmate - și Timișoara - 16 cazuri confirmate, scrie Mediafax

Celelalte focare sunt active la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Lugoj -76 cazuri confirmate-, un centru pentru vârstnici din Timișoara -37 cazuri confirmate -, Școala Gimnazială nr. 19 „Avram Iancu” din Timișoara - 3 cazuri confirmate - o sociatate din Timișoara - 11 cazuri confirmate -, o firmă din Sânnicolau Mare - 54 cazuri confirmate -, la un centru de recuperare neuropsihiatrică din Periam - 13 cazuri confirmate -, la Liceul Teologic privat din Timișoara - 7 cazuri confirmate -, o unitate sanitară privată din Timișoara - 4 cazuri confirmate - și la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsigologică Timişoara – 4 cazuri confirmate -.

 

 

×
Subiecte în articol: Covid-19 timisoara