x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trei tineri din Dâmboviţa au fost reţinuţi după ce au violat o fată pe care unul dintre ei o cunoscuse pe facebook

Trei tineri din Dâmboviţa au fost reţinuţi după ce au violat o fată pe care unul dintre ei o cunoscuse pe facebook

01 Noi 2017   •   13:57
Trei tineri din Dâmboviţa au fost reţinuţi după ce au violat o fată pe care unul dintre ei o cunoscuse pe facebook

Trei tineri din judeţul Dâmboviţa au fost reţinuţi de poliţişti, după ce ar fi violat o fată pe care unul dintre ei o cunoscuse pe Facebook, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ). 

Cei trei suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi sunt acuzaţi de viol şi lipsire de libertate. 

''Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Băleni au documentat activitatea infracţională a trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 şi 21 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate în mod ilegal. Din cercetări a reieşit că în noaptea de 30/31 octombrie a.c., bănuiţii ar fi constrâns o tânără să se urce într-un autovehicul, pe care ulterior ar fi obligat-o să întreţină raporturi sexuale cu aceştia'', se arată într-un comunicat remis de IPJ Dâmboviţa. 

Fata îl cunoscuse pe o reţea de socializare pe unul dintre tineri, iar când s-au întâlnit, acesta era însoţit de doi prieteni, cei trei obligând-o apoi să întreţină raporturi sexuale. 

În cursul zilei de miercuri, suspecţii vor fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. AGERPRES

×