x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale TULCEA - Un tânăr a murit în condiții ciudate după ce ambarcațiunea i-a fost lovită intențoinat

TULCEA - Un tânăr a murit în condiții ciudate după ce ambarcațiunea i-a fost lovită intențoinat

16 Oct 2016   •   21:10
TULCEA - Un tânăr a murit în condiții ciudate după ce ambarcațiunea i-a fost lovită intențoinat

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din localitatea Mila 23, și-a pierdut viața în condiții misterioase, după ce barca în care se afla a fost lovită intenționat de persoane necunoscute, scrie reportermtv.ro.

"Noaptea trecută o mare tragedie a lovit familia noastră. Barca nepotului meu, Laur Butîlchin, băiatul verișoarei mele, a fost lovită de o altă barca a unor oameni mârșavi, lipsiți de suflet, care au fugit de la locul accidentului. Laur nu e de găsit. Nici în barcă, nici în apă, nici la vreun spital. Barca a fost lovită exact în partea din spate unde ar fi trebuit să se afle el. Astăzi toată familia, prietenii, practic tot satul Mila 23 l-a căutat. Fără succes însă. Mai speram totuși într-un miracol. Fac apel la toți cei care au văzut sau vor vedea o barcă cu urme de coliziune în prova să ne anunțe sau să anunțe autoritățile. Nu neapărat pentru a fi pedepsiți, cât pentru a furniza detalii exacte despre coliziune", anunța vineri pe o rețea de socializare Roman Ștefan Condratov, unchiul tânărului dispărut.

Citește tot articolul AICI.

×