x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Turist găsit mort într-o cameră de hotel, la Timișoara. A fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă

Turist găsit mort într-o cameră de hotel, la Timișoara. A fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă

12 Noi 2022   •   10:42
Turist găsit mort într-o cameră de hotel, la Timișoara. A fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă

Un turist în vârstă de 40 de ani a fost găsit mort într-o cameră de hotel, la Timișoara.

Polițiștii din Timișoara au fost sesizați sâmbătă că într-o cameră a unui hotel a fost găsită o persoană în stare de inconștiență, potrivit Mediafax.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, în camera de hotel fiind găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat, în vârstă de 40 de ani, conform IPJ Timiș.

„În jurul orei 08:00, polițiștii Secției 2 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că într-o cameră a unui hotel, situat pe strada Mehadia din municipiul Timișoara, a fost găsită o persoană în stare de inconștiență. Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, în camera de hotel fiind găsit, din nefericire, trupul neînsuflețit al unui bărbat, în vârstă de 40 de ani. La fața locului a fost prezent și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Timiș.

La fața locului a fost prezent și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului.

A fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Trupul turistului nu avea urme vizibile de violență. Surse locale spun că bărbatul era un turist din Olanda.

 

×