x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Turist polonez, recuperat din Munții Făgăraș de salvamontiști

Turist polonez, recuperat din Munții Făgăraș de salvamontiști

de Redacția Jurnalul    |    15 Aug 2024   •   11:30
Turist polonez, recuperat din Munții Făgăraș de salvamontiști

Salvamontiștii sibieni au intervenit, în noaptea de miercuri spre joi, în zona Piscul Strâmbanul, din Munții Făgăraș, pentru a prelua un turist polonez în vârstă de 17 ani, care avea dureri în zona inghinală și nu se mai putea deplasa.

În cursul nopții, Salvamont Sibiu a fost solicitat de un grup de turiști polonezi, aflați în zona Piscul Strâmbanul, din Munții Făgăraș, pentru preluarea unui adolescent de 17 ani cu dureri acute în zona inghinală, aflat în incapacitate de deplasare.

„Salvamontiștii sibieni au ajuns la victimă în jurul orei 01.30, au evaluat victima și au început transportul acesteia spre localitatea Turnu Roșu, unde au predat victima la ambulanță în jurul orei 4.30. Restul grupului a rămas campat la cort, urmând să își continue parcurgerea crestei munților Făgăraș”, transmite Salvamont Sibiu, joi dimineața.

În paralel, echipa Salvamont Sibiu, aflată în baza Negoiu a intervenit pentru preluarea unei persoane epuizate, cu stări sde greață. Victima a fost dusă la Cabana Negoiu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×