x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Două turiste din Spania au tras o sperietură groaznică în Capitală, de Anul Nou: "Ne-am culcat cu cuțitele pe noptieră"

Două turiste din Spania au tras o sperietură groaznică în Capitală, de Anul Nou: "Ne-am culcat cu cuțitele pe noptieră"

de Redacția Jurnalul    |    26 Ian 2023   •   16:10
Două turiste din Spania au tras o sperietură groaznică în Capitală, de Anul Nou: "Ne-am culcat cu cuțitele pe noptieră"
Sursa foto: TikTok | airunlarroc

Două turiste spaniole care au venit în București pentru a sărbători Anul Nou, dar au avut parte de o întâmplare care le-a provocat o sperietură groaznică.

Acestea au închiriat un apartament în Capitală și au publicat un videoclip pe TikTok în timp ce făceau turul casei, scrie La Nacion.

Filmarea se numește "Te duci în București și asta se întâmplă” și are doar 32 de secunde și a devenit virală pe rețeaua de socializare, sute de utilizatori comentând întâmplarea. 

Fetele au deschis o ușă, la un moment dat, unde se afla o scară veche care făcea legătura cu alte apartamente dezafectate din același bloc. 

"Ce naiba? E înfricoșător, o să pun dulapul aici”, a spus una dintre fete, după ce și-a dat seama că ușa nu se încuie. 

Însă apoi turistele au primit explicații cu privire la scara respectivă. 

"Concluzie, suntem în viață, totul este grozav. Am vorbit cu proprietarii și ne-au spus că nu sunt probleme, că totul este în siguranță, că nu este nimic în neregulă, că sunt doar câteva gazometre, că nu trebuie să ne fie frică. Dar noi, pentru orice eventualitate, ne-am culcat cu cuțitele pe noptieră și am pus un dulap ca să blocăm ușa".

×
Subiecte în articol: turiste capitala