x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Faptă și răsplată! Un ucrainean care și-a înjunghiat soția în Galați a murit într-un accident, în timp ce încerca să fugă

Faptă și răsplată! Un ucrainean care și-a înjunghiat soția în Galați a murit într-un accident, în timp ce încerca să fugă

de Redacția Jurnalul    |    28 Iul 2023   •   11:50
Faptă și răsplată! Un ucrainean care și-a înjunghiat soția în Galați a murit într-un accident, în timp ce încerca să fugă

Un ucrainean care și-a înjunghiat soția a murit într-un accident, în timp ce încerca să fugă cu mașina din România. Totul s-a întâmplat în noaptea de joi spre vineri, la Galați.

Potrivit IPJ Galați, vineri, la ora 3.25, Secția 5 Poliție Galați a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că „pe o stradă din municipiul Galați o femeie este căzută la pământ, posibil victimă a unei agresiuni.”

Polițiștii au stabilit că femeia, de 28 de ani, pe fondul consumului de alcool, a avut un conflict cu soțul ei, de 33 de ani, care i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect ascuțit.

Persoana vătămată a fost dusă la Spitalul Județean Galați. Agresorul a murit în timp ce încerca să plece din țară.

„După ce ar fi agresat-o pe soția lui, bărbatul ar fi plecat cu un autoturism către vama Giurgiulești și, pe fondul neatenției, a intrat în coliziune cu o autoutilitară cu remorcă, ce era staționată, în urma impactului, bărbatul pierzându-și viața”, au anunțat polițiștii.

Anchetatorii au deschis dosar penal de violență în familie, urmând ca, după examinarea medico-legală, să se stabilească dacă au fost și alte infracțiuni.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ucrainean galaţi