x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Ultima FIȚĂ pe plajă la Mamaia. Puști adus cu hidroavionul ca să-și cumpere pateuri

Ultima FIȚĂ pe plajă la Mamaia. Puști adus cu hidroavionul ca să-și cumpere pateuri

18 Iun 2017   •   18:30
Ultima FIȚĂ pe plajă la Mamaia. Puști adus cu hidroavionul ca să-și cumpere pateuri

Pilotul unui hidroavion a ”parcat” aparatul de zbor pe mal, după ce micului său pasager, nepotul unui prosper om de afaceri din Constanța, i s-a făcut ...poftă de produse de patiserie. Salvamarii s-au alertat crezând că au de-a face cu un accident.

Imaginile au fost surprinse de turiști în această după-amiază în stațiunea Mamaia, în dreptul hotelului Perla. Un hidroavion a coborât chiar pe mal, spre spaima turiștilor care se plimbau, iar din interior au coborât un copil în vârstă de 8-9 ani și pilotul.

Inițial martorii, turiștii și salvamari, au crezut că au de-a face cu un accident. Apoi, s-au lămurit când au văzut că toată lumea este teafără.

În cele din urmă, misterul s-a elucidat. Cel care poftea la produsele de patiserie, motiv pentru care a și fost întrerupt zborul, nu era pilotul ci băiețelul. Acesta este nepotul unui prosper om de afaceri din Constanța, iar aparatul de zbor, îi aparține tatălui său.

Și acesta a fost martor la întreruperea zborului la comanda poftelor celui mic, spun cei care au asistat la scenă. Aceștia au declarat că tatăl s-ar fi aflat tot în aer, într-un elicopter cu care a survolat zona de câteva ori ca să se asigure că băiețelul se urcă înapoi în hidroavion, în siguranță.

Sursa: reporterntv.ro

×