x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un arădean s-a spânzurat de grinda casei

Un arădean s-a spânzurat de grinda casei

07 Iun 2017   •   16:21
Un arădean s-a spânzurat de grinda casei

Un bărbat în vârstă de 54 de ani a fost găsit spânzurat, miercuri, de o grindă a casei în care locuia. Descoperirea a fost făcută de către o femeie care l-a găsit pe bărbat atârnând într-o funie.

La fața locului au fost chemate echipaje de poliție și ambulanța  însă cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viață pe bărbat. „S-a deplasat echipajul medical cu asistent din substația Pecica și în sprijinul acestuia s-a deplasat și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD. Au început procedurile de resuscitare pentru bărbatul care a fost găsit spânzurat. Din păcate, pacientul nu a răspuns la manevrele de resuscitare și astfel a fost declarat decesul”, a declarat directorul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Arad.

Polițiștii au stabilit că nu sunt suspiciuni cu privire la decesul bărbatului. „Din primele verificări s-a stabilit că este vorba despre un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Pecica. Nu sunt suspiciuni cu privire la deces”, a precizat agent șef adjunct de poliție Claudia Iuga, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Arad.

Sursa: aradon.ro

×