x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Update Un autocamion a luat foc pe autostrada A2 București-Constanța. În zona evenimentului se circulă în coloană

Update Un autocamion a luat foc pe autostrada A2 București-Constanța. În zona evenimentului se circulă în coloană

08 Noi 2022   •   11:46
Update Un autocamion a luat foc pe autostrada A2 București-Constanța.  În zona evenimentului se circulă în coloană
Sursa foto: ISU Călărași

Un autocamion a luat foc pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 86, sensul către capitală. Traficul rutier pe sensul către capitală a fost deviat.

Update „Pompierii militari din cadrul Secţiei Dragalina au intervenit cu două autospeciale de stingere pentru lichidarea incendiului, acesta fiind lichidat în aproximativ 25 de minute

În data de 08.11.2022, în jurul orei 11.15, două echipaje specializate de stingere din cadrul Secţiei de pompieri Dragalina au fost solicitate să acţioneze pe A2, km 86, sens de mers Constanţa – Bucureşti, pentru stingerea unui incendiu produs la remorca unui autovehicul care transporta îngrăşământ.

Remorca autotrenului a luat foc în timp ce se deplasa pe Autostrada Soarelui, ceea ce l-a determinat pe conducătorul vehicului să oprească pe banda de urgenţă şi să decupleze remorca afectată de incendiu.

Salvatorii au ajuns rapid la locul solicitării şi au luat toate măsurile necesare astfel încât să nu mai existe risc de extindere a arderii.

Pompierii militari din cadrul Secţei Dragalina s-au deplasat la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită şi au acţionat pentru lichidarea arderii timp de aproximativ 25 de minute, fără să se înregistreze probleme deosebite.

. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj SMURD din cadrul Secţiei de pompieri Drgalina, însă nu a intervenit de această dată, nefiind cazul.

Circulaţia a fost întreruptă pe respectivul tronson de drum atât timp cât a durat intervenţia pompierilor şi ulterior curăţarea carosabilului”, a declarat Purtător de cuvânt al I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi, Plutonier adjutant şef Tătăranu Ştefan-Ovidiu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Update Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că pe A2 București - Constanța, la kilometrul 86, sensul către capitală, traficul rutier a fost reluat, pe a doua bandă. Prima bandă și banda de urgență rămân restricționate pentru a permite curățarea suprafeței de rulare. În zona evenimentului se circulă în coloană.

Se estimează ca circulația să fie reluată, în condiții normale, în aproximativ, 30-45 de minute.

 

Stire intiala Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că pe A2 București-Constanța, la kilometrul 86, sensul către capitală, traficul este blocat din cauza unui autocamion care a luat foc. Nu au fost victime.

Traficul rutier, pe sensul către capitală a fost deviat, de la km 105 loc. Dragalina(jud. Călărași), pe DN3A Dragoș Vodă – Lehliu Gară.

Se estimează ca circulația să fie reluată în 30-45 de minute.

×
Subiecte în articol: accident Autostrada A2