x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un băiat de 16 ani ani a murit, după ce a fost lovit de o mașină. Șoferul a fugit de la locul faptei

Un băiat de 16 ani ani a murit, după ce a fost lovit de o mașină. Șoferul a fugit de la locul faptei

09 Mar 2020   •   21:26
Un băiat de 16 ani ani a murit, după ce a fost lovit de o mașină. Șoferul a fugit de la locul faptei

Un băiat în vârstă de 16 ani a fost lovit mortal în localitatea vrânceană Nănești, șoferul care a produs accidentul fugind de la fața locului, anunță, luni seara, Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vrancea.

„În această seară (luni - n.red.), ora 18.50, polițiștii au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în localitatea Nănești, în zona stației de salvare, un minor în vârstă de 16 ani ar fi fost lovit de un autoturism care a părăsit ulterior locul faptei. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării conducătorului auto vinovat de producerea evenimentului și pentru tragerea sa la răspundere penală. Facem un apel către toți cetățenii care au informații ce pot conduce la identificarea autorului, să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiata unitate de poliție”, a transmis, luni seara, Poliția Vrancea.

Băiatul nu a mai putut fi transportat la spital, întrucât a fost declarat decesul acestuia de către personalul de pe ambulanță.

MEDIAFAX

×
Subiecte în articol: accident mortal