x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat din Neamţ a murit după ce a căzut într-un iaz îngheţat în timp ce ar fi făcut o copcă

Un bărbat din Neamţ a murit după ce a căzut într-un iaz îngheţat în timp ce ar fi făcut o copcă

23 Ian 2019   •   16:08
Un bărbat din Neamţ a murit după ce a căzut într-un iaz îngheţat în timp ce ar fi făcut o copcă

Un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani a murit, miercuri, după ce a căzut în condiţii neelucidate într-un iaz îngheţat din localitatea Podoleni.

Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ a declarat că trupul bărbatului a fost căutat cu o barcă şi o cange, fiind găsit după câteva ore.

Cel mai probabil, bărbatul a căzut în apă după ce a încercat să facă o copcă în gheaţa iazului. De altfel, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ a precizat că pe iaz a fost găsită o copcă, iar trupul victimei a fost recuperat prin acea spărtură.

Localnicii spun că proprietarul iazului a tocmit mai mulţi oameni să facă zilnic copci astfel încât apa să se poată oxigena şi peştii să nu moară.

La faţa locului sunt şi echipaje ale poliţiei, iar un procuror criminalist va prelua cazul. Este aşteptat un echipaj de la Serviciul de Medicină Legală care va transporta trupul victimei la morgă, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului. AGERPRES

×