x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat din Timişoara este cercetat după ce a agresat doi poliţişti veniţi la un accident rutier

Un bărbat din Timişoara este cercetat după ce a agresat doi poliţişti veniţi la un accident rutier

17 Oct 2016   •   17:25
Un bărbat din Timişoara este cercetat după ce a agresat doi poliţişti veniţi la un accident rutier

Un bărbat este urmărit penal pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, el fiind acuzat că a agresat doi poliţişti care efectuau cercetări la faţa locului în cazul unui accident rutier produs la Timişoara. 

Florin Faur a fost pus sub acuzare, sub control judiciar, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara pentru săvârşirea a două infracţiuni de ultraj. 

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, la data de 15 octombrie, în jurul orei 20,30, în timp ce doi agenţi de poliţie efectuau cercetarea la faţa locului în urma unui accident rutier produs în Timişoara, Florin Faur a exercitat acte de violenţă asupra acestora. 

Astfel, bărbatul i-a smuls unui poliţist epoletul şi elementele reflectorizante de pe geacă, iar pe celălalt l-a împins, astfel încât agentul s-a dezechilibrat şi a căzut la pământ. 

Presa locală relatează că, sâmbătă, pe strada Canalul Bega din Timişoara, a avut loc un accident uşor, un biciclist fiind lovit de un autoturism. Din primele informaţii, biciclistul se afla în stare de ebrietate şi nu a acordat prioritate autoturismului, care circula regulamentar. Imediat după incident, biciclistul a început să se certe cu şoferul maşinii, el chemându-l în ajutor şi pe prietenul său, Florin Faur. Acesta din urmă i-a agresat pe cei doi poliţişti de la Rutieră, veniţi să efectueze cercetarea la faţa locului. AGERPRES

×