x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Consilier local PSD Braşov: "Nu aş fi fost de acord cu unele puncte ale acestui act normativ"

Consilier local PSD Braşov: "Nu aş fi fost de acord cu unele puncte ale acestui act normativ"

07 Feb 2017   •   16:39
Consilier local PSD Braşov: "Nu aş fi fost de acord cu unele puncte ale acestui act normativ"
Sursa foto: Anca Arambasa

Consilierul local PSD Alexandra Crivineanu a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că dacă ar fi fost pusă în situaţia de a vota OUG nr.13 privind modificarea Codurilor penale nu ar fi votat. "Dacă aş fi fost un factor, ştiu eu, să fiu consultată cu privire la această ordonanţă, mi-aş fi spus punctul de vedere. Probabil nu aş fi fost de acord cu unele puncte ale acestui act normativ", a spus Crivineanu, citează Agerpres.

Întrebată care sunt punctele cu care nu ar fi de acord, ea a spus: "nu comentez care sunt acestea". Consilierul local a adăugat că a fost o lipsă de comunicare a Guvernului Grindeanu în ceea ce priveşte OUG nr.13. 

Pe de altă parte, consilierul local al PSD, Alexandra Crivineanu, a condamnat ieşirea la proteste a părinţilor cu copiii foarte mici, pe care, a spus ea, i-au ţinut în frig, până la ore foarte târzii. 

"Dezavuez acest comportament şi sunt total împotriva lui. Condamn părinţii care îşi aduc copiii foarte mici şi care nu conştientizează, nu ştiu despre ce este vorba legat de aceste proteste cu privire la problemele politice. Ba mai mult, am auzit, copiii întreabând părinţii împotriva cui să protesteze. Practic sunt aduşi şi puşi să protesteze cu nişte pancarte în mâini, la ore târzii, când este noapte şi ar trebui să aibă alt program", a punctat sursa citată. 

Un alt social-democrat braşovean care împărtăşeşte părerea consilierului local Alexandra Crivineanu cu privire la ordonanţa de modificare a Codurilor penale este şi preşedintele executiv al PSD Braşov,Viorel Chiriac. Acesta şi-a exprimat opinia, înainte de declanşarea protestelor de stradă, când a spus, într-o conferinţă de presă, că nu este de acord în totalitate cu OUG nr. 13. 

×
Subiecte în articol: psd brasov