x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un copil a decedat după ce s-a accidentat într-un loc de joacă a a unui restaurant din Ploiești

Un copil a decedat după ce s-a accidentat într-un loc de joacă a a unui restaurant din Ploiești

16 Iul 2017   •   16:30
Un copil a decedat după ce s-a accidentat într-un loc de joacă a a unui restaurant din Ploiești

O fetița a fost dusă în stare gravă la spital, sâmbătă seara, după ce s-ar fi lovit la un loc de joaca din incinta unui restaurant.

Din păcate, managerul spitalului de pediatrie din Ploiești, Dr. Cătălin Vișean, a declarat că în ciuda manevrelor repetate de resuscitare, viața fetei nu a mai putut fi salvată și a fost declarat decesul. Fetița avea numai 7 ani, iar manevrele de resuscitare au durat mai bine de o oră, 40 de minute la fața locului și alte zeci de minute la spital.

Tragedia s-a petrecut în timp ce mai mulți copii se jucau în spațiul special amenajat pentru copii, care se află pe terasa unui restaurant. La un moment dat copiii ar fi strigat-o pe fetiță iar aceasta nu a mai apărut și ulterior a fost găsită în spatele unei canapele.

Din primele cercetări se pare că aceștia erau supravegheați de un angajat al restaurantului. Momentan nu se știu circumstanțele exacte în care copilul s-a lovit, însă poliția a deschis o anchetă și a sesizat ITM și OPC.

Sursa: ziarulincomod.ro

×