x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un judecător din Constanța a amendat jandarmii care nu au găsit copii acasă, victime într-un proces

Un judecător din Constanța a amendat jandarmii care nu au găsit copii acasă, victime într-un proces

14 Oct 2016   •   19:41
Un judecător din Constanța a amendat jandarmii care nu au găsit copii acasă, victime într-un proces

Deschis de aproape un an procesul în care se judecă plângerea mai multor părinți față educatoarele grădiniței „Micul Regat”, bate pasul pe loc. La ultimele trei termene, judecătorul Bogdan Alexandru Arhip ,nu a făcut decât să insiste în decizia sa controversată de a-i audia în sala de judecată pe cei 5 copii maltratați de îngrijitoare și educatoare, portrivit reporterntv.ro.

De trei ori a emis mandate de aducere, iar astăzi, când jandarmii s-au întors, din nou cu mâinile goale, judecătorul a amendat Jandarmeria cu 2.000 de lei. Reprezentanții instituției spun că nu au mai fost niciodată sancționați contravențional de instanță.

Judecătorul Bogdan Alexandru Arhip a amendat Jandarmeria Română, pentru că nu i-a adus pe copii, victime în proces, în sala de judecată. Un alt moment ieşit din comun a fost cel în care un medic a fost chestionat în amănunt cu privire la boala unuia dintre micuţi.

×
Subiecte în articol: bogdan alexandru arhip