x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un lift al Maternității Ploiești a căzut în gol de la etajul 5

Un lift al Maternității Ploiești a căzut în gol de la etajul 5

18 Sep 2018   •   15:58
Un lift al Maternității Ploiești a căzut în gol de la etajul 5

Unul dintre lifturile Spitalului de Obstetrică șo GInecologie din Ploiești a căzut de la etajul 5, incidentul având loc în cursul dimineții.

În ascensor se pare că se aflau mai multe paciente, care acum acuza dureri de picioare. Momentan nu se cunoaste cauza defectiunii.

„În cursul dimineții a fost un incident. Un lift cu însoțitor nu s-a mai oprit la fiecare etaj. Nu au fost incidente majore și nu a fost pusă viața în pericol a persoanelor care se aflau în lift. Pacientele care urmau să fie transportate cu liftul s-au panicat, însă nu au existat persoane rănite. Medicii care au efectuat vizita pe saloane nu au semnalat probleme majore. Noi ne-am autosesizat cu privire la incident pentru că firma care asigură mentenanța nu ne-a comunicat faptul că a existat acest eveniment nedorit. Pentru a afla cu exactitate ce anume s-a întâmplat am trimis o notificare la firma care asigură mentenanța și urmează să discutăm și cu persoana care era însoțitor în lift, pentru a afla ce anume s-a întâmplat. Momentan nu știm cu exactitate câte persoane se aflau în lift”, a declarat pentru Observatorulph.ro dr. Călin Boeru, reprezentantul maternității.

×