x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un nou acccident în Bistrița! O adolescentă a ajuns la spital după ce a căzut de pe tiroliană

Un nou acccident în Bistrița! O adolescentă a ajuns la spital după ce a căzut de pe tiroliană

23 Iun 2016   •   09:22
Un nou acccident în Bistrița! O adolescentă a ajuns la spital după ce a căzut de pe tiroliană

O adolescentă a ajuns la spital în miercuri seară, după ce a căzut de pe tiroliana din pădurea Schullerwald, din Bistrița.

Adolescenta, în vârstă de 16 ani, era însoțită de mama sa în parcul amenajat în pădurea Schullerwald, din Bistrița, când a căzut de la înălțime. Se pare că adolescenta a intrat într-un copac în timp ce se dădea pe tiroliană. În urma accidentului se pare că aceasta a suferit un traumatism toracic.

Poliția a luat-o la întrebări pe mama adolescentei, pentru a exclude o vătămare corporală din culpă. Se pare că cele două erau singure lângă tiroliană în momentul producerii incidentului.

Cele două au ajuns în Schullerwald în jurul orei 21:00. Au apucat să se dea de câteva ori pe tiroliană până să se întunece. Deși nu se mai vedea mare lucru, adolescenta a insistat să se mai dea o singură dată pe tiroliană înainte să plece acasă cu mama sa. Atunci s-a produs incidentul, adolescenta lovind în plin un copac din zonă, potrivit Bistriteanul.ro

La fața locului a fost solicitată o Ambulanță, iar tânăra a fost transportată de urgență la Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

×