x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un nou caz de viol în județul Sibiu. Tânără bătută şi sechestrată de şase bărbaţi

Un nou caz de viol în județul Sibiu. Tânără bătută şi sechestrată de şase bărbaţi

12 Oct 2015   •   23:19
Un nou caz de viol în județul Sibiu. Tânără bătută şi sechestrată de şase bărbaţi
Sursa foto: jinga80/Getty Images/iStockphoto

O tânără din localitatea sibiană Bazna a depus plângere la Poliţie că şase bărbaţi au sechestrat-o şi bătut-o vineri noaptea, ca să întreţină relaţii sexuale cu ei. Poliţiştii fac cercetări pentru tentativă de viol şi sechestrare.

Victima, o tânără de 32 de ani, şi agresorii, bărbaţi cu vârste între 21 şi 49 de ani din Agârbiciu, s-au întâlnit la o discotecă în Mediaş. După miezul nopţii, femeia şi cei şase au plecat cu maşina spre Agârbiciu, însă pe drum aceasta a fost bătută şi obligată să întreţină relaţii sexuale.

Potrivit anchetatorilor, victima a opus rezistenţă pe câmp şi a reuşit să se refugieze la cea mai apropiată locuinţă din sat, de unde a sunat pe 112 şi a cerut ajutor.

“Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaş, iar în cauză se fac cercetări pentru infracţiunile de tentativă de viol, sechestrare de persoane şi furt”, a declarat pentru stiridesibiu.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteş.

Cei şase agresori sunt cercetaţi în stare de libertate. Ei nu şi-au recunoscut faptele de care sunt acuzaţi, spun surse judiciare. 

×
Subiecte în articol: viol