x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un politician din Brăila a obținut ordin de protecție împotriva soției, pe motiv că îl bătea

Un politician din Brăila a obținut ordin de protecție împotriva soției, pe motiv că îl bătea

19 Oct 2021   •   11:57
Un politician din Brăila a obținut ordin de protecție împotriva soției, pe motiv că îl bătea

Un consilier local din Brăila, a obținut recent un ordin de protecție împotriva soției, pe care o acuză că îl bătea. La sfârșitul săptămânii trecutem instanța s-a pronunțat, iar motivarea a fost publicată de debraila.ro.

 

În urmă cu o săptămână, consilierul Gabriel Grigole Mocanu a apelat serviciu 112, reclamându-și soția de violențe. Cei doi au un copil de 9 ani, care ar fi fost martor la episodul de violență domestică. Instanța i-a interzis soției acuzate să se apropie de sot la o distanță mai mică de 50 de metri.

Reclamantul arata ca si in trecut s-au mai intamplat astfel de episoade pe fondul consumului de alcool de catre sotia sa, potrivit documentului publicat de debraila.ro.

În plus, consilierul  își acuză soția că are un comportament agresiv, pe fondul consumului de alcool și a declarat că a plecat de acasă, de teamă.

„Toate aceste probatorii denota un comportament agresiv in cadrul familiei, pe fondul consumului de alcool, comportament nejustificat si de natura a crea o permanenta stare de temere si avand aptitudinea de a duce la comiterea unor fapte de violenta sporita. (…) Astfel, instanta, cercetand probele, considera ca emiterea unui ordin de protectie impotriva intimatei reprezinta o masura necesara, proportionala cu scopul urmarit si de asemenea este o masura rezonabila prin prisma circumstantelor cauzei, in lumina probelor administrate. (…) Instanta va admite cererea privind emiterea ordinului de protectie împotriva intimatei si va obliga intimata ca, pe o durata de 3 luni de la emiterea prezentului ordin de protectie, sa pastreze o distanta de minim 50 de metri fata de victima”, se arată în motivarea instanței.

 

×