x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un polițist a fost spulberat de o mașină pe care încerca sa o oprească! Bărbatul a ajuns la spital

Un polițist a fost spulberat de o mașină pe care încerca sa o oprească! Bărbatul a ajuns la spital

03 Ian 2022   •   13:34
Un polițist a fost spulberat de o mașină pe care încerca sa o oprească! Bărbatul a ajuns la spital
Sursa foto: Lucian Alecu

Un polițist din județul Argeș a fost lovit de o mașină pe care încerca să o oprească. Bărbatul a fost transportat la spital, iar medicii au stabilit că este în afara oricărui pericol.

Potrivit IPJ Argeș, incidentul a avut loc luni, pe strada Calea Alexandriei, din localitatea Costești. Polițistul a încercat să oprească o mașină care venea dinspre Pitești, dar șoferul nu a oprit la timp și l-a acroșat.

Victima a fost preluată de un echipaj SMURD și a fost transportată la spital. Medicii au stabilit că polițistul nu este rănit grav.

Polițiștii au aflat că autoturismul a fost condus de un bărbat de 69 de ani, din Pitești, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că nu a consumat alcool.

În cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

(sursa: Mediafax)

×